Tak for dit køb!

Du kan følge vores nemme opsætnings guide lige herunder

Vi vil gerne takke dig for din støtte til vores AI-software. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af SkrivAI. For at hjælpe dig med at komme i gang, har vi samlet en kort vejledning til opsætning og brug af plugin’et.

Sådan installerer du SkrivAI Chrome-plugin’et:

1. Åbn din Chrome-webbrowser på din PC.

2. Klik på de tre prikker øverst til højre, og vælg “Udvidelser” og derefter “Administer Udvidelser.”

3. I det nye vindue, der åbnes, skal du slå “Udviklertilstand” til øverst til højre.

4. Klik på “Indlæs udpakket” og naviger til den mappe, hvor du gemte SkrivAI-zipfilen. Vælg mappen og klik på “OK.” Nu skulle SkrivAI gerne være synligt på listen over aktive udvidelser.

Vil du hellere følge en video guide? Tryk her

Quickstart SkrivAI:

For at bruge SkrivAI skal du blot navigere til en webside, hvor du vil skrive som du normalt ville. Skriv dine ideer lidt løst omkring beskeden, og afslut med /skriv. SkrivAI vil automatisk interagere med tekstboksen på siden og hjælpe dig med at skrive.

Vi håber, at du vil finde SkrivAI nyttig i din daglige browsing og skrivning. Hvis du har yderligere spørgsmål eller problemer med opsætningen, så tøv ikke med at kontakte vores supportteam.

Da vi stadig er i beta, vil vi gerne bede dig om at tage kontakt til os, hvis du oplever bugs, eller hvis du har ønsker til en specifik integration. Din feedback kan hjælpe os med at forbedre SkrivAI i vores næste opdatering!

Endnu engang tak for din støtte. Vi ser frem til at høre om dine oplevelser med SkrivAI.

Hvis du ikke har modtaget en zipfil med plugin’et på den mail, du brugte under checkout, så tag kontakt til info@digitalboulevard.dk og du vil blive hjulpet videre derfra.

Dbh.

Digital Boulevard